hejo po kilku próbach chciałabym znaleźć idealną dla siebie nartę. Mam 17 lat, 172 cm, ważę ok 60 kg. Jeżdżę od 7 lat(w tym 4 sezon na carvingach), moje umiejętności określiłabym jako trochę niżej niż zaawansowane. Teraz mam fischery RX2 długość 150cm, wcześniej Head Lite Thang 149. Buty Head WOMEN´S EZON2 7 (planuję zmianę na twardsze).Ale to wciąż nie są wymarzone narty. Jeżdżę tylko w Polsce,więc warunki są różne, od muld do lodu. Fischery średnio się spisują,mimo,że są wystarczająco szybkie, to słabo trzymają się lody, nie tną muld, opromień skrętu jest za duży. Na idealnie płaskim stoku są genialne,szerokie skręty i w ogóle, ale tak na co dzień są mało wszechstronne. Heady były znowuż za miękkie i za wolne. Jednym słowem szukam nart o odpowiedniej długości, twardości i promieniu skrętu. Skłaniam się ku (dynamicznym) slalomówkom, bo wolę ''węższą'' jazdę. Proszę o radę i z góry dzięki
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum